Επενδύσεις τζακιών – Διακοσμήσεις

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Επενδύσεις τζακιών

ependyseis_tzakion_petrasΕίστε λάτρεις του μοντέρνου, προτιμάτε κλασικά ή παραδοσιακά μοτίβα, ή μήπως σας αρέσει ο βαρύς διάκοσμος; Σε κάθε περίπτωση θα εντοπίσετε στοιχεία που σας ταιριάζουν και άλλα που δεν σας είναι καθόλου οικεία. Για πολλούς το στυλ που ικανοποιεί τις αισθητικές τους απαιτήσεις είναι σταθερό και ορισμένο. Για άλλους αποτελεί ένα ανοιχτό πεδίο προς ανακάλυψη ανάλογα με τις τάσεις της μόδας ή με τους «κύκλους»  της προσωπικής τους ζωής. Το σύνολο αυτών των στοιχείων αποκαλύπτει το στυλ του καθενός και στην μεταξύ μας συνεργασία μέσω προτάσεων και εναλλακτικών σχεδίων μπορούμε να δημιουργήσουμε μια επένδυση διακριτική χωρίς να  ανταγωνίζεται την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου, μια επένδυση που να πρωταγωνιστεί στον χώρο σαν το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο, ή ακόμα να διαθέτει έναν ιδιαίτερο εκκεντρικό σχεδιασμό, όντας  από μόνη της ένα έργο τέχνης.

Γωνιακά

ependyseis_tzakion_newΠέτρα, γρανίτης, μάρμαρο, γυψοσανίδα, παραδοσιακό ή μοντέρνο, το τζάκι προσφέρει ομορφιά, στυλ, και θέρμη στον χώρο σας. Για επενδύσεις γωνιακών τζακιών ελάτε να σας προτείνουμε υλικά και σχέδια.

Επιτοίχια

ependyseis_tzakion_monterno8Πέτρα, γρανίτης, μάρμαρο, γυψοσανίδα, παραδοσιακό ή μοντέρνο, το τζάκι προσφέρει ομορφιά, στυλ, και θέρμη στον χώρο σας. Για επενδύσεις επιτοίχιων τζακιών ελάτε να σας προτείνουμε υλικά και σχέδια.

Επένδυση με γρανίτη – Επένδυση με μάρμαρο

ependyseis_tzakion1Τα μάρμαρα και οι γρανίτες παραμένουν τα βασικά υλικά επενδύσης τζακιών και καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις αισθητικές και διακοσμητικές ανάγκες των πελατών μας.
Στις επενδύσεις τζακιών ο σωστός συνδιασμός χρωμάτων σε τεχνογρανίτη, γρανίτη ή μάρμαρο μπορεί να αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διακόσμιση του χώρου.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από επενδύσεις τζακιών και ενεργειακών τζακιών με φυσικό γρανίτη, τεχνογρανίτες , μάρμαρο και τεχνομάρμαρα και πάρτε ιδέες για την δικιά σας επένδυση.

Αθήνα και όλα τα προάστια.

Τηλ. 210 3633224, 6973 292 292

ependyseis_tzakionependyseis_tzakion1ependyseis_tzakion2ependyseis_tzakion3ependyseis_tzakion4ependyseis_tzakion5ependyseis_tzakion6ependyseis_tzakion7faux-stone-fireplace-ideasfireplace-design-ideas-with-stonefireplace-stone-ideasstacked-stone-fireplace-ideasstone-fireplace-ideas

DCF 1.0

DCF 1.0

stone-fireplaces-ideas

ependyseis_tzakion_monternoependyseis_tzakion_monterno1ependyseis_tzakion_monterno2ependyseis_tzakion_monterno3ependyseis_tzakion_monterno4ependyseis_tzakion_monterno6ependyseis_tzakion_monterno8ependyseis_tzakion_monterno9ependyseis_tzakion_monterno11ependyseis_tzakion_monterno21ependyseis_tzakion_monterno22ependyseis_tzakion_monterno23ependyseis_tzakion_petras

 

ependyseis_tzakion_new ependyseis_tzakion_new0 ependyseis_tzakion_new1 ependyseis_tzakion_new2 ependyseis_tzakion_new3 ependyseis_tzakion_new5 ependyseis_tzakion_new6 ependyseis_tzakion_new7 ependyseis_tzakion_new8 ependyseis_tzakion_new9

SONY DSC

SONY DSC

pe-super-ένθετο-ξύλο Μικρό τζάκι TammyFireplace άσπρο[ακροαματικότητα]