ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΩΜΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΩΜΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΑΠΕΛΟ

Βελτιώνει την αποροφητικότητα του τζακιού σας κατά 50 % τοποθετώντας το αντιανεμικό περιστρεφόμενο καπέλο με διπλό ρουλεμάν, σε χαμηλές τιμές.

Και Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού από 35 ευρώ, χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης,

και χωρίς να λερώσουμε το παραμικρό στο χώρο σας.

Αθήνα και όλα τα προάστια.

Τηλ. 210 3633224, 6973 292 292

 Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνετε ΦΠΑ 24%

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

Για καλύτερη απόδοση, ασφάλεια, και την ακίνδυνη λειτουργία του, συνιστάται.

    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ

Σας επισκέπτεται ο τεχνικός μας για τη μέτρηση της συγκεκριμένης διάστασης και κατόπιν τοποθετεί το κατάλληλο αντιανεμικό καπέλο (κάλυμμα).

Αυτό είναι αναγκαίο γιατί περιστρέφεται μόνιμα απορροφώντας όχι μόνο την κάπνα του τζακιού αλλά λειτουργεί σαν φυσικός απορροφητήρας απαλλάσσοντας το χώρο σας από τσιγάρα και δυσοσμίες.

Επίσης προστατεύει από την εισροή εξωτερικού αέρα που είναι δυνατόν να γυρνά μέσα την καπνιά, τη βροχή και τυχόν ζωύφια (πουλιά, σφήκες…κτλ) Τέλος,  η καπνοδόχος και η εστία του τζακιού αναπνέουν καλύτερα με αποτέλεσμα, η καμινάδα να «τραβάει» καλύτερα και η εστία της φωτιάς να παραμένει ζωηρή με φλόγα, χωρίς να σβήνουν τα ξύλα.

Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αντιανεμικών καπέλων που διαθέτουμε και ο τεχνικός θα αναλάβει τη σωστή τοποθέτηση του στην καμινάδα του τζακιού σας. Καλέστε μας να ορίσουμε ένα ραντεβού και να σας κάνουμε τις προτάσεις μας!

 

Καπέλα Τζακιού – Καμινάδας! Συχνές Ερωτήσεις

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...